Odkazy  

Bazár hudobných nástrojov     Gitarová univerzita     Lidlmusic.sk - Eshop     Grafika a tlač - cyclonedesign.sk     HudobnýNástroj.sk - Eshop     Videa pre začiatočníkov 

Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Máj 28, 2017 6:22 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 Gitarové preampy 
Autor Správa
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 31, 2011 2:55 pm
Príspevky: 455
Bydlisko: Piešťany
Kľudne píšte dotazy, názory a skúsenosti k tejto téme, ale tí čo hľadáte prvotné informácie kliknite sem: http://www.marianguitar.com/index6_1.htmll

_________________
http://www.marianguitar.com
http://www.youtube.com/user/marianguitarsk
http://www.youtube.com/user/majo1959
http://www.youtube.com/user/lidlmusic
http://www.youtube.com/user/kloceksk


Ned Apr 03, 2011 9:59 am
Profil WWW
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Apr 17, 2013 2:51 pm
Príspevky: 1
Dobry den chcem sa spytat, ci treba este za pream nieco zapojit alebo mozem ist rovno do repro boxu, dakujem.


Str Apr 17, 2013 2:53 pm
Profil
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 31, 2011 2:55 pm
Príspevky: 455
Bydlisko: Piešťany
jakub182 píše:
Dobry den chcem sa spytat, ci treba este za pream nieco zapojit alebo mozem ist rovno do repro boxu, dakujem.

Tak vačšinou sa nedá s preampu ísť rovno do reproboxu (je zopár vínimiek, ale to su skor staršie veci ako napr. Hughes a Kettner 1/3 lampove racky. Predpokladam, že ty to nemaš, takže potrebuješ koncak (najlepšie gitarový) alebo vyskúšať do komba, ako to bude hrať do return-u.

Prípadne mi sem napíš, o aký preamp sa konkrétne jedná... :)

_________________
http://www.marianguitar.com
http://www.youtube.com/user/marianguitarsk
http://www.youtube.com/user/majo1959
http://www.youtube.com/user/lidlmusic
http://www.youtube.com/user/kloceksk


Str Apr 17, 2013 5:40 pm
Profil WWW
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Feb 01, 2015 12:50 pm
Príspevky: 8
Čo všetko sa zapaja za preamp?


Ned Mar 29, 2015 5:15 pm
Profil
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 23, 2015 11:04 pm
Príspevky: 1
Dobrý deň..

Chcem sa spýtať.. mám elektroakustiku Squier Fender 105CE .. keby ju zapojím do multiefektu na elektriku(Zoom G1xn), všetky efekty vypnem a nastavím akustický simulátor ako by to znelo? .. lebo tá gitara má snímač celkom dosť o ničom tak že či by to aspoň trochu nepomohlo..
A z toho Zoomu by som šiel do PA..


Štv Júl 23, 2015 11:12 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware for PTF.
Slovenský preklad: phpbb3.sk | phpbb.sk.